Marii consumatori din TIMISOARA pot considera sistemul centralizat de termoficare cea mai buna alternativa de incalzire...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.04.2018 09:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

COLTERM vine in sprijinul clienţilor sai prin oferirea de noi servicii.
De aceasta data, este vorba despre marii consumatori aflaţi in proximitatea reţelei primare de distribuţie a energiei termice.
Astfel, in ultima sedinţa a Consiliului Local Timişoara, din 3 aprilie 2018, a fost aprobat noul tarif pentru marii consumatori (şi viitori) ai sistemului centralizat de termoficare aflaţi in proximitatea reţelei primare de distribuţie de 259,7 lei/Gcal, faţa de 334, 87 lei/Gcal, cat era pana acum (preţurile nu conţin TVA).

Important este ca marii consumatori aflaţi in proximitatea reţelei termice primare care vor opta pentru aceasta soluţie de incalzire vor beneficia de modulele termice necesare, de montarea acestora fara a face nici o cheltuiala suplimentara.
De asemenea, in acelaşi tarif de 259,7 lei/Gcal, COLTERM va realiza mentenanţa modului termic, prin intermediul dispeceratului propropriu, care funcţioneaza 24 de ore din 24, fara costuri suplimentare din partea clienţilor.

”Cu acest nou serviciu şi cu tariful aferent, marii consumatori pot considera sistemul centralizat de termoficare cea mai buna alternativa de incalzire” - spune directorul  general Emil Şerpe.

La finele anului 2017, Compania Locala de Termoficare COLTERM SA Timisoara inregistra un numar de 61.000 de abonaţi persoane fizice, puncte de lucru a agenţilor economici şi instituţii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.