MARILE NUME ale MUZICII ROCK, impreuna pe SCENA pentru a ajuta TIMISOARA pe care o iubesc...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.10.2017 07:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

”Concertul pentru Timişoara” va avea loc duminica, 8 octombrie 2017, incepand cu ora 15, in Piata Libertatii din Timişoara.

Pe scena vor fi prezenţi, pro bono, trupele Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, MeltingDice, Within The Nova, Sonatic, Trupa Vest, Rock Abil, ALL Friends Band, Skywalkers.

Fondurile obtinute in urma campaniei de strangere prin vanzare de bilete, sponsorizari sau donatii primite in urnele ce vor fi amplasate in timpul “Concertului pentru Timişoara” vor fi folosite pentru reabilitarea spitalelor timişorene afectate de furtuna devastatoare din 17 septembrie 2017.

”La apelul nostru au raspuns pozitiv o serie de oameni care ne ajuta in organizarea acestui eveniment. Va fi un eveniment memorabil, la care participa muzicieni cu varste intre 14 si 70 de ani. Va astept in 8 octombrie la „CONCERTUL PENTRU TIMISOARA”, alaturi de marile nume ale muzicii rock timisorene si implicit nationale, sa fim IMPREUNA in efortul nostru comun de a ajuta orasul pe care-l iubim si care a fost atat de greu incercat”, spune Ilie Stepan, initiatorul evenimentului caritabil.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.