Marius, Gheorghe si Mitica - traficanti de lalele

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.04.2012 09:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În timp ce executau serviciul de patrulare, în jurul orei 01.55, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie, au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că din grădina casei i-au fost furate lalelele.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii unde au constatat că cele sesizate se confirmă, din curtea imobilului fiind rupte mai multe fire de lalele. În urma verificărilor efectuate, într-o piaţă din centru Timişoarei, au fost identificaţi M. R. MARIUS, 31 de ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, D. L. GHEORGHE, de 21 de ani, din Bocşa, judeţul Caraş-Severin şi D. MITICĂ, de 20 de ani, tot din Bocşa, care aveau asupra lor o sacoşă în care se aflau lalele pe care partea vătămată le-a recunoscut ca fiind cele rupte din grădina sa.
Cei trei au fost conduşi la poliţie unde au declarat că au luat florile cu intenţia de a le vinde în piaţă. Poliţiştii le-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind dispusă cercetarea lor în stare de libertate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.