Marocan mort dupa ce a cazut din tir

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.12.2011 13:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Poliţiştii din cadrul Serviciului rutier au fost sesizaţi la data de 5 decembrie 2011, în jurul orei 2, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită decedată pe centura ocolitoare a municipiului Timişoara spre Arad şi că prezenta leziune specifice unui accident de circulaţie.

La data de 5.12.2011, în jurul orei 2, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe centura ocolitoare a municipiului Timişoara spre Arad, un bărbat a fost găsit decedat pe banda întâi de mers şi prezenta leziuni la nivelul capului.
De urgenţă s-a deplasat un echipaj de poliţie iar din primele verificări efectuate nu au fost găsite documente care să conducă la stabilirea identităţii persoanei sau a împrejurărilor în care s-a comis evenimentul rutier.
Poliţiştii au efectuat verificări la unităţile medicale pentru a stabili dacă în ultimele 12 ore s-au prezentat la serviciile de primiri urgenţe persoane care să fi fost implicate în evenimente rutiere însă reprezentanţii Spitalului Municipal Timişoara au confirmat prezenţa a două persoane, cetăţeni străini, care doreau să primească informaţii cu privire la starea de sănătate a unui coleg de-al lor implicat în această dimineaţă într-un accident rutier, care nu ajunsese însă la unitatea medicală.
După verificările efectuate în zonă poliţiştii i-au depistat pe cei doi, însă la vederea acestora au fugit deoarece aveau expirate vizele de şedere în România, fiind imobilizaţi de poliţiştii pe strada Popa Şapcă din Timişoara.
Cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei unde s-a stabilit că patru prieteni de-ai lor, cetăţeni străini, s-au urcat într-un autotren parcat într-o benzinărie situată pe Calea Aradului din municipiul Timişoara despre care cunoşteau că va pleca spre Germania, dar în timpul mersului unui dintre ei, R. Ruai, de 19 ani, cetăţean marocan, a căzut.
Autotrenul a fost dat în consens fiind depistat într-o parcare din municipiul Arad.
Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul rutier.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.