Mars de protest, in Piata Traian, fata de mafia imobiliara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.10.2012 10:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Organizaţia Noua Dreaptă face un apel la demnitate către toţi timişorenii şi oamenii iubitori de adevăr şi dreptate: 

"După cum se ştie, Noua Dreaptă a spus mereu lucrurilor pe nume, aşa cum o face şi în situaţia de faţă.
Timişoara se confruntă cu un flagel extrem de periculos şi umilitor în acelaşi timp, fiind nevoită să asiste neputincioasă la sfidările unei comunităţi tot mai incomode şi violente.
Noi nu promovăm ura de rasă şi nici intoleranţa, aşa cum ne acuză diverşi roboţei conectaţi la undele corectitudinii politice duse la absurd şi limita suportabilităţii, ci milităm pentru respectarea şi aplicarea legii.
Noi nu avem nimic împotriva etniei ţigăneşti în general, ci împotriva indivizilor care în spatele măştii toleranţei şi luptei împotriva rasismului comit nelegiuiri şi abuzuri extrem de grave la adresa românilor şi a altor oameni pe care legea nu îi mai apără!
Nu este vina noastră că o majoritate covârşitoare a populaţiei ţigăneşti preferă să fure, să intimideze şi să cerşească în loc să muncească!
Acest flagel trebuie stopat, nu încurajat, aşa cum se face în momentul de faţă.
Legea este mult prea permisivă faţă de abuzurile făţişe comise de reprezentanţii etniei ţigăneşti faţă de oameni fără nicio apărare.
Noi ştim că România se confruntă cu probleme mai grave, dar acest lucru nu exclude o realitate crudă şi dureroasă: unii români au devenit victime în propria lor ţară, în cartierul lor, în casa lor, iar lucrul acesta nu mai poate fi tolerat!"
De aceea, Organizaţia Noua Dreaptă cheamă toţi oamenii de bună credinţă să se alăture la marşul de protest faţă de mafia imobiliară, sămbâtă, 20 octombrie, la ora 14, în piaţa Traian.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.