Medalie de argint pentru Timisoara la turneul international de informatica Shumen 2013

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.11.2013 17:30 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Elevii romani participanţi la VII-a ediţie a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru juniori au obţinut patru medalii, o medalie de aur şi trei medalii de argint.
Medalia de aur a fost cucerita de Costin Andrei Oncescu (clasa a VI-a/Colegiul Naţional 'Dinicu Golescu' din Campulung Muscel, judeţul Argeş), laureat şi la ediţia precedenta tot cu aur.
Palmaresul a fost completat cu medaliile de argint caştigate de Smaranda-Monica Dicu (clasa a VIII-a/Şcoala Gimnaziala nr. 56 din Bucureşti), Darius Marian şi Andrei-Cristian Stanciu, ambii elevi in clasa a VIII-a la Liceul Internaţional de Informatica din Capitala.
Competiţia s-a desfaşurat in localitatea bulgara Shumen, in perioada 22-24 noiembrie 2013, unde, in paralel, s-a desfaşurat şi tradiţionalul Turneu internaţional de informatica Shumen 2013.
In acest al doilea concurs, lotul Romaniei a obţinut cinci distincţii: o medalie de aur, trei de argint şi o medalie de bronz.
Laureaţii sunt urmatorii: George Chichirim (clasa a VIII-a/Colegiul Naţional 'Mircea cel Batran' din Constanţa) — medalie de aur, Vlad Rochian (clasa a VIII-a/Liceul Teoretic 'Grigore Moisil' din Timişoara), Andrei Popa (clasa a VIII-a/Şcoala Gimnaziala 'Constantin Parfene' din Vaslui) şi Mihai Gheorghe (clasa a XI-a/Liceul Internaţional de Informatica din Bucureşti) — medalii de argint, respectiv Daniel Constantin (clasa a XI-a/ Liceul Internaţional de Informatica din Bucureşti) — medalie de bronz.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.