Mediatorii, in cautarea armoniei si pacii sociale

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.11.2012 17:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Asociaţia Armonia organizează Conferinţa Medierea-Armonie şi pace socială, ce va avea loc la clubul Senator din Timişoara, Calea Lugojului nr.7, în perioada 12-14.11.2012, de la ora 14.

Conferinta se adresează mediatorilor autorizati, celor în curs de autorizare, precum şi persoanelor fizice şi juridice care sunt interesate sa devina mediatori de promovarea medierii în mediul de afaceri, în societate şi alte sfere de activitate.
Sunt asteptaţi participanţi din jud. Timiş, Arad, Hunedoara, Alba, Caraş-Severin, dar şi din alte zone.
Subiectele abordate: Cum trebuie să organizăm activitatea din 09.01.2013, când informarea în mediere devine obligatorie; Care este punctul de vedere al Consiliului de mediere- prezentat de vicepreşedintele Dedu Ioan, cu privire la procesul verbal de informare în mediere. Perspectiva medierii în Romania şi sprijinul concret pe care Consiliul de Mediere Bucureşti îl poate oferi mediatorilor începători în această profesie; Care este punctul de vedere al Curţii de Apel Timişoara şi cum putem colabora pentru descongestionarea Justiţiei şi a parchetelor de cauzele simple; Care este punctul de vedere al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş şi cum putem îmbunătăţi colaborarea din 9.01.2013; Care este punctul de vedere al Curţii de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara.
De asemenea, vor fi prezentare 3 teme privind medierea precum şi sesiune de întrebări şi răspunsuri.
Consiliul de Mediere acordă participanţilor, mediatori autorizaţi 10 (zece) puncte profesionale necesare desfăşurării activităţii în profesia de mediator.
Preţul de participare este de 750 lei, membrii asociaţiei Armonia, beneficiază de un discount de 10 %.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.