Medicii de familie se aduna la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.08.2012 16:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara va deveni capitala medicilor de familie din toată România în perioada 13 -16 septembrie 2012, când se va desfăşura Congresul Naţional de Medicina Familiei - ediţia a VII-a.
Tema congresului, “Medicina de Familie - esenţa practicii medicale moderne”, reuneşte la Timişoara specialişti de elită, atât medici de familie, cât şi colegi din celelalte specialităţi.
Congres se doreşte a se constitui o atmosferă de dialog interactiv şi de o înaltă ţinută ştiinţifică, în care să se contureze clar imaginea specialităţii de Medicina Familiei în cadrul ştiinţelor medicale.
Aria expoziţionala va fi destinată principalelor companii farmaceutice, pentru a oferi prilejul de a cunoaşte cele mai noi produse care permit clinicienilor îmbunătăţirea calităţii actului medical.
Expoziţia medicală specializată se va desfăşura în paralel cu lucrările ştiinţifice ale Congresului CNMF 2012 şi va permite relaţionarea acestor specialişti cu reprezentanţi ai companiilor active in domeniul medicinei de familie şi va facilita dialogul orientat către inovaţiile, produsele şi proiectele de cercetare din acest sector.
Această nouă ediţie a expoziţiei va avea alocat un spaţiu adecvat în incinta Hotelului Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.