Medicii de familie si farmacistii dezbat la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.02.2014 17:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - O noua editie a Medical Forum se va desfaşura in Timisoara, in perioada 25 - 26 februarie, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis – sala Europa, Bv. Eroilor de la Tisa nr. 22, incepand cu ora 10, organizat de "mf - ziarul medicului de familie" in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei din Romania.
Alaturi de moderatorul conferintei, dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF, la Medical Forum mai participa şi specialisti de renume din domeniu, autoritati ale sistemului medical, cat si lectori de pe plan local.

Pe de alta parte, Pharma Business organizeaza, sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania, o noua editie a Pharma Forum in Timisoara, in perioada 26 - 27 februarie, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis - sala Europa, incepand cu ora 14.
Alaturi de moderatorul conferintei, prof. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, presedintele CFR, vor participa specialisti de renume din domeniu, autoritati ale sistemului farmaceutic, cat si lectori de pe plan local.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.