MedLife a semnat contractul de colaborare cu CJAS

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.02.2012 11:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Laboratorul MedLife Timişoara, parte din Sistemul Medical creat de cel mai mare operator medical privat din România, a semnat contractul de colaborare cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.Astfel, pacienţii care vin cu trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist care are contract cu CJAS, beneficiază de acum în mod gratuit de o gamă largă de analize de laborator.

Pentru a accesa servicii de laborator gratuite, pacienţii trebuie să se prezinte cu buletinul de identitate şi biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist. MedLife Genesys oferă analize de laborator din sfera: biochimie, hematologie şi coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologică, citologie, biologie moleculară, toxicologie, genetică.

Laboratorul are o capacitate de prelucrare a 1000 de analize medicale, zilnic. De asemenea, este dotat cu echipamente de ultimă generaţie, furnizate de producători cunoscuţi pe piaţa mondială, precum Abbott şi Siemens. Parteneriatul cu renumitul laborator Cerba-Pasteur din Franţa, cu experienţă de peste 40 de ani, asigură accesul direct al pacienţilor la ultimele descoperiri din domeniul analizelor de laborator, fără a fi nevoie de o deplasare în străinătate.

Peste 70% din analize se eliberează în termen de maxim 24 de ore de la recoltare.

În prezent, MedLife are o reţea naţională de 8 laboratoare medicale: 3 în Bucureşti, unul în Arad, unul în Cluj, unul în Timişoara şi 3 în Braşov. În toate aceste unităţi se recoltează zilnic peste 20.000 de analize.

Hyperclinica MedLife Timişoara a fost inaugurată în anul 2008 şi este cea mai mare clinică privată din Timişoara. Unitatea are suprafaţă de 1500 mp şi oferă 26 specialităţi medicale, departament de radiologie integrat în clinică, laborator propriu de analize medicale şi peste 100 de centre de recoltare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.