Memorandum cu ... Olteni

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.04.2013 21:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 12.50, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că pe strada Memorandumului a fost reţinută o persoană suspectată de comiterea unui furt din locuinţă.
Deplasându-se la faţa locului, au stabilit că C. Marin, de 45 de ani, din localitatea Olteni, judeţul Teleorman, sub pretextul cumpărării de cărămizi vechi, i-a solicitat proprietarului, de 73 de ani, să-i schimbe o sumă de bani, intrând cu acesta în locuinţa de domiciliu.
Observând unde sunt ţinuţi banii, într-un moment de neatenţie a proprietarului, suspectul a sustras borseta în care se aflau peste 15.500.
Suspectul a fost imobilizat de persoana vătămată şi alte două persoane, la câţiva metri de locuinţă, în timp ce încerca să fugă.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, C. Marin  fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, borseta cu banii fiind predată păgubitului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.