Menajera Marioara l-a lasat fara card

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.08.2012 15:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie efectuează cercetări faţă de o persoană sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi folosirea în mod fraudulos a unui card bancar.
În luna ianuarie 2012, D. Mărioara, de 22 de ani, din Timişoara, a fost angajată de R. Alexandru, de 78 de ani, ca menajeră în casa acestuia, până în luna martie când tânăra a ales să plece, sustrăgând portmoneul bărbatului în care se aflau cardul şi diferite acte.
La două zile de la plecarea acesteia, R.Alexandru a observat lipsa portmoneului, fapt pentru care a sesizat organele de poliţie, care au reuşit identificarea şi depistarea suspectei pe raza municipiului Timişoara.
Din verificări a rezultat faptul că din contul bancar al victimei au fost sustraşi aproximativ 6000 de lei, tânăra profitând de faptul că în portmoneu se afla o hârtie pe care era scris codul PIN al cardului.
Pentru faptele sale, D. Mărioara a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată în data de 08.08.2012 Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.