Mercy, Street Delivery

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.06.2012 17:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Strada Mercy va găzdui, în perioada 15 - 17 iunie, Street Delivery, unde viata reintalneste arta si arta dezlantuie „Experiente". In spatiul de pe Mercy, timp de trei zile, se vor aduna toate lucrurile bune.Muzica, teatrul, filmul, literatura, dansul, pictura, fotografia in diverse forme se inscriu in dialog si se reunesc pentru schimb de experiente si pentru a oferi iubitorilor de cultura optiuni artistice variate.
Invitatia de a trai intens, diferit, prin „Experiente" - aceasta este tema din acest an a festivalului Street Delivery. Pe parcursul celor trei zile cei care vor ajunge pe strada Mercy vor avea ocazia sa se bucure de ateliere care mai de care, filme documentare unul si unul, premiate la Festivalul International de Film Documentar Astra – Sibiu, guerrilla tango – tango in strada, dans contemporan, teatru de la Hooleelogans, poezie in strada de la Iv cel naiv sonorizata de Ovidiu Zimcea si de invitatii sai in cadrul proiectului ambiental Basme si concerte la ceas de seara – vineri: byron, Stike Tm, Dudu & MC Tina, TAPS; sambata – Ovidiu Zimcea, Rubik’s Cube, The Amsterdams, iar duminica – Brazda lui Novac si PNAL.

Mediateca André François vă invită în Laboratorul francez de experienţe.
Pe parcursul celor trei zile (15-16-17 iunie), Institutul francez din Timişoara vă aşteaptă într-un cadru cu totul şi cu totul special, de vară, să trăim împreună experienţe dintre cele mai diverse: artistice, literare, gastronomice….

Vineri, 15 iunie, de la 18:30, in ceainaria Carturesti Mercy, va fi o infuzie de... byron. Cei prezenti vor putea petrece alaturi de trupa byron o dupa-amiaza „Live Overground" in care se va sta la povesti, se vor face poze, se vor da autografe, se vor proiecta secvente din DVD-ul „Live Underground" si se vor interpreta cateva piese unplugged, inaintea concertului care va avea loc in aceeasi seara in Life Pub.
Stike Tm va fi cel care va trece la alt registru si la alt mediu –strada Mercy, si va preda scena celor de la Anonim TM - Dudu si MC Tina, iar trupa TAPS va avea grija ca cei prezenti la evenimentul de vineri sa plece de la noi cu gandul la concertele de sambata.
Ovidiu Zimcea deschide cea de-a doua seara de Street Delivery ca suport muzical pentru poeziile lui Iv cel naiv, iar cei de la Rubik’s Cube cu ale lor variatii vor fi sursa de inspiratie pentru cei prezenti si vor pregati sunetele pentru trupa indie rock The Amsterdams.
Ziua de duminica a fost rezervată unuia dintre cei mai originali artisti de muzica electronica de la noi – Brazda lui Novac si trupei timisorene PNAL - cu al sau stil nedefinit, o combinatie de drum and bass si breakbeat, o muzica rock cu synth-uri - care va incheia festivalul Street Delivery Timisoara, editia a VI-a.
 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.