Meseriasele la psihiatru

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.06.2012 13:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit depistarea celor trei femei suspecte de comiterea unei tâlhării în locuinţă din data de 15.06.2012.
În urma activităţilor de cercetare penală, poliţiştii le-au depistat pe G. A. C, de 17 ani, P. I. Diana, de 18 ani şi A. S.B.A.M., de 16 ani, care vineri, 15 iunie, au intrat în locuinţa părţii vătămate V. Monica, de 54 de ani, iar prin violenţă au deposedat-o de bijuterii în valoare de 10.000 de euro. Pentru a ajunge cu uşurinţă în locuinţa femeii cele trei tinere au folosit o legendă profitând de faptul că partea vătămată este medic psiholog şi oferă consultaţii la domiciliu, având stabilită o aşa-zisă întâlnire pentru consilierea uneia dintre suspecte.
Datorită operativităţii, poliţiştii au reuşit recuperarea unei părţi din prejudiciul produs, mai multe bijuterii fiind recuperate de la domiciliul suspectelor, iar restul urmează să fie ridicate de la diferite case de amanet deoarece cele trei au predat o parte din bijuterii pentru bani.
Cele trei suspecte au fost reţinute pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

***

 

Judecătoria Timişoara emis pe numele lui P. I. Diana, de 18 ani, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, respectiv 19 zile pentru G. A. C., de 17 ani, iar faţă de A. S. Bianca s-a dispus cercetarea în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea pentru 30 de zile.  

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.