MIGRANTI opriti cu FOCURI de ARMA la FRONTIERA cu SERBIA!... TRAFICANTII au trecut prin BARAJUL POLITIEI!... VIDEO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.08.2017 10:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moraviţa au depistat in zona de competenta 12 cetateni afroasiatici, calauziti de un cetatean sarb, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania.

In noaptea de 27/28.08.2017, in jurul orei 03.00, la nivelul ITPF Timişoara a avut loc o acţiune privind combaterea traficului de migranţi in zona de frontiera Moraviţa-Denta, ocazie cu care politistii de frontiera au organizat un filtru pe E 70, la ieşirea din localitatea Denta.
Poliţiştii de frontiera din filtru au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea a doua autoturisme despre care existau suspiciuni ca transportau migranţi din zona de frontiera catre municipiul Timişoara.
Şoferii acestor autoturisme nu au oprit la semnalele poliţiştilor şi au trecut in viteza prin baraj, punand in pericol integritatea acestora, ranind uşor un poliţist şi avariind totodata mai multe autoturisme ale instituţiei.
Pentru a reuşi imobilizarea autoturismelor şi a şoferilor acestora, poliţiştii de frontiera au folosit armamentul din dotare, iniţial prin tragerea in plan vertical a doua focuri de arma, apoi au ţintit pneurile autoturismelor in cauza, reusind sa opreasca una din masini.
In acelaşi timp, prin ricoşeu, au fost ranite doua persoane, pasageri ai autoturismelor ai caror şoferi nu au oprit la control.


Cele doua persoane, de origine afro-asiatica, au fost transportate de urgenţa la spital, pentru a li se oferi ingrijiri medicale.
In urma acţiunii poliţiştilor de frontiera au fost reţinuţi 12 cetaţeni afroasiatici şi un cetaţean sarb, şoferul uneia dintre maşini.
Persoanele in cauza au fost duse la sediul sectorului politiei de frontiera pentru cercetari, totodata fiind extinse verificarile şi intarit dispozitivul de supraveghere pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.
Poliţiştii de frontiera continua cercetarile faţa de cetaţeanul sarb, sub aspectul savarşirii infracţiunii de trafic de migranţi, iar faţa de cetaţenii afroasiatici sub aspectul savarşirii infracţiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.