MIGRANTII au TRECEREA LIBERA prin SERBIA! ASALT la FRONTIERA de VEST a ROMANIEI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.03.2017 12:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au depistat, in zona de competenta a sectoarelor PF Naidas si Lunga, 16 cetateni straini, 5 pakistanezi si 11 irakieni, care au incercat sa intre ilegal in Romania, cu scopul de a ajunge in tari din vestul Europei.

# In dimineata zilei de 20 martie, in jurul orei 05.50, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Naidas, judetul Caras – Severin, au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au depistat, pe directia localitatii de frontiera Iam, 11 cetateni straini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.
         Persoanele in cauza, care nu isi justificau prezenta in zona, au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera  pentru cercetari.
        In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni irakieni, cinci barbati, patru femei (una dintre ele declarand ca este insarcinata) si doi minori, cu varste cuprinse intre 6 si 34 de ani.
             
# Şi tot in dimineata zilei de 20 martie, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga, in cooperare cu politisti din cadrul Sectiei 12 de Politie Periam, au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta.
Astfel, in jurul orei 04.40, in apropierea localitatii de frontiera Grabaţ, au fost depistati cinci cetateni straini, care nu isi justificau prezenta in zona, acestia fiind preluati si transportati la sediul institutiei pentru cercetari.
In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni din Pakistan, toti barbati, cu varste cuprinse intre 22 si 30 de ani, care nu aveau documente asupra lor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.