Milioane de-apolitici pe strada...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.11.2012 19:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Alături de membrii Centrului Judeţean de Comunicare, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, comisar şef de poliţie MUNTEAN SORIN, şi şeful Serviciului Rutier, comisar şef de poliţie CRĂCIUNESCU MARCEL, a fost lansată campania de informare şi conştientizare a cetăţenilorasupra riscurilor pe care le implică nerespectarea cadrelor legale pentru organizarea alegerilor parlamentare, sub sloganul Tu decizi!Votează Legal!
Pentru o mai bună informare a populaţiei cu privire la legalitatea activităţilor desfăşurate în organizarea alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senatului au fost prezentate obiectivele campaniei, cadrul legislativ şi sancţiunile prevăzute de lege.
Totodată, au fost comunicate date statistice cu privire la numărul secţiilor de votare stabilite la nivelul judeţului Timiş şi a oamenilor legii care asigură ordinea şi liniştea publică în ziua alegerilor locale.
Astfel, pe raza judeţului au fost înfiinţate 596 de secţii de votare în 448 de locaţii, iar pentru o bună desfăşurare a activităţilor din data de 09 decembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş vor fi prezenţi în 308 locaţii, jandarmii în 80, poliţiştii de frontieră la 140 de secţii de votare, pompierii la 55, iar lucrătorii Serviciilor Paşapoarte, Înmatriculări Auto şi Oficiului Român de Imigrări câte 4, 6 respectiv 3 secţii de votare.
Pentru buna desfăşurare a activităţilor din ziua alegerilor se vor afla în dispozitiv peste 1600 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor.
De asemenea, a fost prezentată situaţia incidentelor semnalate în perioada referendumului, date referitoare la dosarele penale întocmite, stadiul acestora şi sancţiunile contravenţionale aplicate în acea perioadă.
Se spune că poliţiştii şi ceilalţi angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor vor avea o reacţie imediată şi vor aplica legea fără a ţine cont de culoarea politică.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.