Ministerul de Interne scoate in strada 1600 de angajati

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.07.2012 15:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pe raza judeţului Timiş, aproximativ 1600 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor vor desfăşura activităţi specifice pentru ca referendumul să se desfăşoare fără incidente.
Cu ocazia referendumului din data de 29 iulie 2012, între orele 07.00-23.00, la nivelul judeţului sunt constituite 589 de secţii de votare în 441 de locaţii a căror pază va fi asigurată de aproximativ 1.300 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră.
Distribuirea buletinelor de vot către secţiile de votare şi transportul acestora, după finalizarea procesului de votare, se va realiza sub paza organelor de ordine din cadrul structurilor MAI judeţene.
La nivelul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Timiş au fost constituite echipe operative care vor gestiona orice incident semnalat atât în municipiul Timişoara cât şi în judeţ.
În ziua referendumului, vor fi amplasate, în zone importante ale judeţului Timiş, 27 de microfiltre de poliţie care vor acţiona în trei schimburi pentru prevenirea şi combaterea turismului electoral. În echipele de microfiltre vor fi angrenaţi poliţişti rutieri, de ordine publică şi lucrători I.S.C.T.R. din cadrul A.R.R.
Pentru noaptea de 29/30.07.2012, vor fi suplimentate forţele de ordine, în zona Biroului Electoral Judeţean, fiind angrenaţi poliţişti de ordine publică şi circulaţie, împreună cu jandarmi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.