MINUNE la TIMISOARA: Mai multi politisti locali pe transportul public!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.04.2016 12:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţia Locala Timişoara a suplimentat, incepand cu 11 aprilie, la 6 numarul poliţiştilor locali care patruleaza pe mijloacele de transport din oraş, iar din 12 aprilie numarul acestora se va suplimenta la 8 poliţişti locali.

Daca pana vineri inclusiv poliţiştii locali au acţionat sub coordonarea directa a poliţiştilor din cadrul Compartimentului Furturi din buzunare de la Poliţia Municipiului Timişoara, de sambata, 4 poliţişti locali au fost prezenţi in mijloacele de transport in uniforma, rolul lor fiind acela de a preveni acte de natura contravenţionala şi infracţionala.
Pentru a sprijini cetaţenii sa nu mai cada victime ale hoţilor de buzunare, poliţiştii locali care patruleaza in mijloacele de transport in comun vor atenţiona calatorii cu privire la persoanele suspecte de comiterea infracţiunii de furt care urca in tramvaie, troleibuze sau autobuze atunci cand constata ca acestea se afla in mijloacele de transport sau cand sunt observate in staţiile RATT.

Poliţia Locala Timişoara recomanda cetaţenilor sa aiba incredere in poliţiştii locali şi sa le comunice orice problema constata pe mijloacele de transport pentru a se putea interveni cat mai rapid posibil.
De asemenea, cetaţenii pot face sesizari la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe email contact@politialoctm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.