MINUNE. Se intorc ROMANII de la MUNCA din DIASPORA!... Au auzit ca merge mai bine de cand a venit PSD la putere!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.05.2017 10:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Poliţia Pieţelor au acţionat, zilele trecute, in Piaţa 700 din Timişoara, unde se afla un grup de persoane fara adapost care şi-au facut un obicei din a frecventa perimetrul pieţei, unde apeleaza la mila publica, consuma alcool şi creeaza disconfort cetaţenilor.

Din grupul de opt persoane, face parte şi un barbat cu defect la picioare, care timp de mai mulţi ani a fost plecat in Spania, Portugalia, Franţa, revenind recent in Romania, mai exact in Timişoara, in aceeaşi zona frecventata şi in urma cu aproximativ 6-7 ani.
Acesta a declarat ca intenţioneaza sa plece din nou, de aceasta data in Anglia.
Toţi cei opt membri ai grupului au fost aduşi la sediul Poliţiei Locale pentru a le fi intocmite fişe de identificare şi pentru a fi introduşi in baza de date, fiind ulterior predaţi Centrului Social de pe strada Telegrafului.
Astfel de acţiuni de depistare a persoanelor fara adapost şi a cerşetorilor sunt organizate zilnic de poliţiştii locali pe raza municipiului Timişoara, fapt care a dus la scaderea numarului acestora, faţa de anii trecuţi.

De la inceputul anului 2017 şi pana in prezent, au fost depistate un numar de 275 persoane, faţa de 365 in aceeaşi perioada a anului trecut.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.