Minuneee! Un sef de la CNADNR s-a suparat pe sefii de la DRDP Timisoara...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.07.2015 19:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Incredibil, dar in ziua de 1 iulie 2015, Narcis Ştefan Neaga, director general al CNADNR SA, a efectuat o vizita neanunţata pe şantierele de pe DN 76, Deva – Oradea.
Şi nu numai atat, dar chiar a şi luat atitudine!...

„Pe primele doua tronsoane pe care lucreaza firmele Selina şi Porr am intalnit doar 8 muncitori. Pe tronsonul urmator gestionat de Viales n-am intalnit niciun muncitor, iar pe cel de-al patrulea unde lucreaza cei de la Construct Mod am numarat 18 prezenţe fizice, dar nu lucra nimeni. L-am cautat pe Inginerul reprezentant al DRDP Timişoara, nici urma. L-am sunat pe directorul regional şi i-am dat dispoziţie ca de luni, impreuna cu cei responsabili pentru lucrarile de pe DN 76 sa fie pe şantiere pentru supravegherea lucrarilor. La fel şi cei de la Unitatea de Implementare de la sediul central. Luni i-am convocat in şedinţa pe toţi factorii responsabili de acest proiect. I-am avertizat in nenumarate randuri ca lucrurile nu merg, acum urmeaza sancţiuni” - transmite prin intermediul unui comunicat de presa directorul general al CNADNR.

Chiar a mers şi mai departe, directorul general concluzionand ca, in ritmul actual, lucrarile pe DN 76 nu vor fi finalizate nici in 2017:

”Pe tronsonul gestionat de AZVI se lucreaza, dar nu la capacitate maxima, iar pentru ultimul tronson, cel gestionat de SCT, caruia i s-a reziliat contractul, in urmatoarele zile se va relicita pentru continuarea lucrarilor la partea carosabila. Saptamana viitoare voi avea o şedinţa cu toţi constructorii de pe DN 76, care vor fi avertizaţi ca in cazul in care lucrurile nu intra pe un fagaş normal va urma rezilierea contractelor.
In ritmul actual, lucrarile pe DN 76 nu vor fi finalizate nici in 2017. Şi atunci, daca noi vom pierde bani europeni din cauza nefinalizarii acestui proiect de catre constructori, sa-şi piarda şi ei dreptul de a mai lucra in Romania”...
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.