Misiune economica la Zrenjanin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.07.2013 13:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în perioada 29 – 31 august 2013, o misiune economică la Zrenjanin (Serbia), de vizitare a celei de-a XIV-a ediţii a Târgului de Inovaţii, Cooperare şi Antreprenoriat INOCOOP 2013.
Târgul se adresează producătorilor din toate domeniile de activitate, iar obiectivul principal este afirmarea producţiei profitabile, a inovaţiilor şi cooperării, dezvoltarea antreprenoriatului, cu prioritate a întreprindelor mici şi mijlocii, cât şi promovarea colaborării interregionale şi transfrontaliere.
Manifestarea expoziţională este organizată de Camera Regională Economică Zrenjanin, Asociaţia Generală a Întreprinzătorilor din Zrenjanin şi Centrul Turistic al Oraşului Zrenjanin.
În cadrul Convenţiei de colaborare încheiată de CCIAT cu Camera  Regională Economică Zrenjanin, firmele româneşti au posibilitatea de a  participa gratuit la expoziţie într-un stand colectiv unde pot fi prezentate produse şi materiale promoţionale, caz în care beneficiază de înscriere gratuită în catalogul expoziţiei.
La solicitare, CCIAT poate sprijini firmele în identificarea celor mai bune servicii de transport, cazare şi traducere pe toată perioada târgului.
Participanţii la misiunea economică vor avea ocazia de a participa şi la tradiţionalul festival "Zilele Berii“.
Informaţii suplimentare la tel.: 0374.160.940, e-mail: nmunteanu@cciat.ro, Nicoleta Munteanu - consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.