Mister, aventura, surpriza in lumea dinozaurilor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.06.2014 14:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Galleria Arad a inaugurat expoziţia ”AM REVENIT! Mister. Aventura. Surpriza”, al treilea eveniment organizat in parteneriat cu National Geographic.
Expoziţie de amploare organizata in premiera in Romania, unde cei mici şi mari, pasionaţi de aventura şi de cunoaştere, pot gusta din placerile unei incursiuni in timp şi spaţiu, in era dinozaurilor.
Fauna variata a perioadei de acum cateva sute de milioane de ani este reprezentata prin 15 machete de dinozauri atent realizate, fiecare avand o serie de informaţii prezentate intr-un mod atractiv.

”National Geografic serveşte de 126 de ani rolului sau de catalizator pentru o cunoaştere mai buna a mediului in care traim, astfel incat oamenii sa colaboreze mai bine pentru a aborda subiecte globale. Mulţumita parteneriatelor excelente, ca acesta pe care il avem cu GTC Romania, se pot crea poveşti şi experienţe vizuale provocatoare şi pline de inspiraţie, incurajand o mai buna conectare cu mediul inconjurator”, a declarat Cynthia Doumbia, Specialist International Traveller Exhibition National Geographic Washington DC.

Expoziţia va fi deschisa pana la finalul lunii iunie, existand adiţional şi o serie intreaga de evenimente care vor avea loc.
Pana pe 19 iunie, intre orele 9 -21, micii vizitatori vor putea participa la cinemaDINOgraf, concursuri de grup interactive cu premii garantate, ateliere de creaţie, decupaje, pictura pe faţa, modelare de baloane.
De asemenea, in intervalul 20-30 iunie, intre orele 17-18, sunt programate ateliere de decupaje dinozauri şi cineDINOgraf, iar intre orele 18-19 – copiii se vor putea bucura de 3Dino puzzle şi ateliere de creaţie masca dinozauri.
Accesul la intregul eveniment este gratuit pentru vizitatori.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.