Monopostul lui Alain Prost la Expo Tuning Show

Scris de Titus Balan | Publicat in 04.06.2012 14:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Arad - Târgul Transport-Ar debutează săptămâna aceasta, în 2012 ajungând la cea de-a XIX-a ediţie. Gazda evenimentului va fi, ca de obicei, Expo Arad Internaţional, iar perioada de desfăşurare 7-10 iunie 2012.Pe parcursul celor patru zile expoziţionale pasionaţii de cai-putere vor avea posbilitatea să admire o serie de premiere în domeniul auto, camoiane, un monopost de Formula 1, dar şi o etapă a Campionatului Regional de Rally Sprint.

Ajuns la cea de-a XIX-a ediţie, târgul Transport-Ar nu face notă discordantă faţă de sezoanele precedente, când, în cadrul acestui eveniment de amploare, a avut loc Expo Tuning Show Arad. Nici 2012 nu se lasă mai prejos, astfel, în acest an, ziua de duminică este dedicată spectacolului.
Dealeri auto precum Mercedes, Volkswagen, Ford, Renault, Kia sau Dacia vor prezenta cele mai noi modele de autoturisme, în premieră în ţara noastră fiind expusă pentru prima dată Dacia Lodgy. O altă surpriză plăcută a acestui eveniment va fi un monopost de Formula 1, care aparţinea lui Alain Prost. Pe perioada expoziţiei va putea fi admirat şi cel mai frumos camion din România.
Începând cu ora 9, în ultima zi a expoziţiei, spectatorii vor avea parte şi de concursuri în care se vor întrece atât profesionişti cât şi amatori într-ale tuningului interior şi exterior - Show & Shine, car audio, dar şi o etapă din Campionatul Regional de Rally Sprint şi chiar o demonstraţie de drift. Aceste competiţii sunt realizate în colaborare cu VSS Racing Club, 4 Tuning, Auto Pink şi Dragster Team.
Pentru cei interesaţi să se înscrie la concursurile organizate sunt rugaţi să sune la 0746.293.726 pentru Show & Shine (Ramona Rusu) sau email auto_pink@yahoo.com, 0741.020.406 (Arthur Balogh) pentru Rally Sprint sau email inscrieri@vssracingclub.ro şi 0724.309.799 (Norbi Dragster) pentru campionatul naţional de car audio.
Toţi câştigătorii vor fi recompensaţi, pe lângă aprecierea publicului, cu cupe şi diplome.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.