Moravita: Politist de frontiera gasit cu vreo 35.000 euro nejustificati la avere

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.12.2015 17:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Agenţia Naţionala de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, in cuantum de 146.706,77 Lei (aprox. 34.620,24 Euro), intre averea dobandita şi veniturile realizate la nivelul anului 2009 de catre BÂRJOVANU IOAN, agent in cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontiera Timiş, Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, impreuna cu familia.

Avand in vedere cele de mai sus, Agenţia Naţionala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timişoara, in vederea inceperii acţiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre BÂRJOVANU IOAN impreuna cu familia, la nivelul anului 2009.
Persoana evaluata a fost informata despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiaza — de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. BÂRJOVANU IOAN a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.