Mos Craciun la... reeducare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.12.2013 15:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Centrul de Reeducare Buzias a organizat luni, 23.12.2013, incepand cu ora 10, un spectacol de colinde, traditii si obiceiuri specifice sarbatorilor de iarna la care au participat parintii copiilor aflati in custodia institutiei, copiii angajatilor Centrului, precum si trei familii cu situatie materiala precara identificate la nivelul comunitatii local.
Mos Craciun a impartit daruri constand in hainute, incaltaminte, rechizite, jucarii si alimente si pentru sapte copii din orasul Buzias, identificati cu probleme materiale si sociale deosebite.
Initiativa a apartinut angajatilor Centrului de Reeducare Buzias, care au dorit sa daruiasca zambetul si bucuria unor copii pentru care Mosul Cel Darnic, era doar o dorinta.
De asemenea, in perioada 16-22.12.2013, grupul de colindatori ai Centrului de Reeducare au vizitat institutiile colaboratoare din orasul Buzias si din municipiul Timisoara multumind in acest fel pentru sprijinul acordat in decursul intregului an.
Seria manifestarilor cultural artistice organizate in Centrul de Reeducare Buzias se va incheia joi, 26.12.2013, cu participarea minorilor internati la un eveniment, in comunitate, organizat de Biserica Betel din Timisoara, „Craciunul – o sarbatoare pentru fiecare”, unde vor sustine un program de colinde.
In momentul actual, in Centrul de Reeducare sunt internaţi 103 minori, 11 dintre ei fiind din judeţul Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.