Moscova face contrabanda cu tigari la Moravita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.03.2013 13:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii de frontieră  împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 32.780 pachete de ţigări nedeclarate, ascunse într-un automarfar care transporta canapele din Serbia pentru o firma din Moscova.
În data de 27.03.2013,orele  20.00, la  P.T.F. Moraviţa, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, pentru a efectua formalităţile specifice, cetăţeanul sârb G.M. în vârstă de 35 de ani, conducând un automarfar marca Renault cu semiremorca, ambele inmatriculate in Serbia. Conform documentelor prezentate de sofer, semiremorca era încărcata cu 23 paleţi, care conţineau canapele, expediate de o firma din Serbia pentru o alta din Rusia.
În baza analizei de risc şi a unor suspiciuni privind conţinutul incarcaturii, a fost efectuat un control amănunţit asupra automarfarului şi semiremorcii de către o echipă formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali.
În urma controlului, in semiremorca, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată printre marfa transportata cantitatea de 32.780 pachete de ţigări marca „Marble”, „Ashima” şi „Trokadero”, în vederea sustragerii de la controlul vamal.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.