Mottoul economiei de piata: Furati, furati si iar furati

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.11.2012 12:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La data de 5 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au identificat o persoană suspectată de comiterea unui furt din poşetă.
În fapt, la data de 24 septembrie a.c., K. Izabella, de 40 de ani, din comuna Niţchidorf, a pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Piaţa Bălcescu, sustrăgând din poşeta persoanei vătămate R. F., un portmoneu, în care se aflau bani şi acte personale.
Suspecta a fost reţinută pe baza de ordonanţă, pe o perioada de 24 de ore, pentru savârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecatoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.
***
În jurul orei 17.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurală Cărpiniş au identificat trei persoane suspectate de comiterea unui furt.
R. Florica, de 28 de ani, D. Ecaterina, de 27 de ani şi D. C., de 15 ani, toţi din Săcălaz, au sustras mai multe obiecte din fier vechi de pe un teren privat, pe care le-au transportat cu ajutorul unui atelaj la domiciliul lor, urmând a le valorifica.
Prejudiciul în valoare de 2500 de lei a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate păgubitului.
***
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii oraşului Jimbolia au fost identificat doi tineri suspectaţi de comiterea unui furt de unelte.
D. A., de 16 ani şi M. E., de 17 ani, ambii din Jimbolia, au pătruns în data de 01 noiembrie a.c., în curtea unei locuinţe situată pe strada Contele Csekonics, din oraş, de unde au sustras o pompă de apă, o maşină de găurit, un flex şi o maşină de tuns iarbă, cu intenţia de a le valorifica.
Prejudiciul în valoare de 2000 de lei a fost în totalitate recuperate, bunurile fiind predate păgubitului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.