MRU ii transmite lui Nicolae Robu: Nu marimea conteaza!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.08.2013 14:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa o raita prin targul Fagetului, unde a avut ocazia sa intalneasca oameni simpli, de la sat, sufocati de povara zilnica a supravietuirii, Mihai Razvan Ungureanu a revenit la Timisoara, unde va sta pana duminica si unde va participa la o parte dintre manifestarile dedicate Zilei Timisoarei.

Dupa ce a vorbit cu jurnalistii despre zoologia politica, de la Victor Ponta la cel mai penal guvern din istoria Romaniei, precum si despre cum Crin Antonescu reuseste sa ingroape PNL-ul in cimitirul politic, Mihai Razvan Ungureanu a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Timisoarei a afirmat recent ca nu raspunde si nu baga in seama un partid neinsemnat ca Forta Civica.
Definitia lui Nicolae Robu venise pe fondul avertismentului lansat de Forta Civica Timis in ceea ce priveste utilizarea banului public in Timisoara, mai concret despre banii acordati unui proiect al Fundatiei Calina, care este un ONG in spatele caruia se afla fratii Cristescu.
Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca nu il contrazice pe Nicolae Robu, dar primarul Timisoarei ar trebui sa stie cel mai bine ca in viata nu intotdeauna marimea conteaza...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.