MRU vine sa-l sustina ca deputat de Timisoara pe Mircea Gurbina

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.05.2014 20:09 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Mihai Razvan Ungureanu va fi prezent joi dupa-amiaza, 15 mai, in Timişoara, intre orele 16-21, pentru a se intalni cu membrii şi simpatizanţii şi pentru a-l susţine pe Mircea Gurbina, candidatul Forţei Civice la alegerile parţiale din Colegiul 3 Timişoara.

Mai puţin cunoscut timişorenilor, Mircea Gurbina este un fost pilot militar pe avioane de vanatoare supersonice MIG-21 şi MIG-23, specializat in electronica aplicata, doctorand al Facultaţii de Electronica şi Telecomunicaţii din Timişoara şi antreprenor.
A absolvit, in 1983, Institutul de aviaţie Aurel Vlaicu din judeţul Buzau şi, in 1991, Facultatea de Electronica şi Telecomunicaţii din Timişoara, specializarea electronica aplicata.
Ofiter in statul major, şef de poligon de tragere pentru aviatia de vanatoare şi vanatoare-bombardament pana 1996, apoi inspector cu navigaţia aeriana la Corpul 2 Aviaţie şi Aparare Antiaeriana pana in mai 2000, Mircea Gurbina s-a ocupat cu coordonarea, controlul şi examinarea navigatorilor militari, cu dirijarea aviaţiei militare in peste 60% din spatiul aerian al Romaniei şi cu coordonarea aviatiei militare cu aviaţia civila in zona de responsabilitate Vest a Romaniei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.