Multiculturalitate studenteasca in galben-verde la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.07.2015 17:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Intre 23 iulie şi 2 august, studenţi din toate colţurile lumii vor sosi in oraşul de pe Bega pentru a avea parte de o experienţa unica, de şansa de a interacţiona in acelaşi timp cu tineri aparţinand unor culturi diferite, dar care au un lucru in comun: dorinţa de a depaşi prejudecaţile legate de naţionalitate, etnie sau religie.
Cea de-a XXII-a ediţie a festivalului ISWinT (International Student Week in Timişoara), al multiculturalitaţii, festivalul de acest gen cu cele mai multe ediţii din Europa, ISWinT propune in acest an tema "Develop Yourself: Design the Future".
In cadrul workshop-urilor diversificate, studenţii vor invaţa ca fiecare dintre noi are un talent intr-un anumit domeniu şi vor fi incurajaţi sa il dezvolte, sa işi cultive abilitaţile şi pasiunea, indiferent daca acestea sunt legate de fotografie, de gastronomie, de vorbitul in faţa unui public sau de orice altceva.
Pe langa activitaţile dedicate exclusiv participanţilor la festival, ISWinT propune şi o serie de evenimente la care publicul timişorean este invitat de onoare, printre care un concert, deschiderea şi inchiderea oficiala, conferinţa ISWinT, dar şi Ziua Internaţionala.
Punctul culminant al festivalului va fi parada oficiala a participanţilor, atunci cand strazile oraşului se vor umple de oameni in tricouri galben cu verde, culorile oficiale, şi de al lor entuziasm.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.