MUNTEAN MARIAN, trimis in judecata pentru CONFLICT de INTERESE

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.06.2017 16:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurori ai Secţiei de urmarire penala şi criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului MUNTEAN MARIAN (fost membru PPDD, PNL, ALDE şi... PSRO) sub aspectul savarşirii infractiunii de conflict de interese.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut ca, la data de 29 martie 2013, in calitate de consilier local in cadrul Consiliului Local al municipiului Deva, inculpatul MUNTEAN MARIAN a participat la şedinţa de consiliu din acea data şi şi-a exercitat dreptul de vot cu privire la majorarea numarului de calatorii gratuite dus - intors pe luna in favoarea mai multor categorii de persoane din municipiul Deva de la 7 la 10, in condiţiile in care operatorul de transport era o societate in cadrul careia Muntean Marian deţinuse calitatea de administrator pana in data de  5 iulie 2012, iar ulterior pe cea de administrator de fapt.
In consecinţa, societatea respectiva urma sa fie retribuita cu contravaloarea biletelor eliberate de catre Consiliul Local, hotararea adoptata conducand la producerea de foloase patrimoniale in favoarea inculpatului.

Inculpatul a deţinut calitatea de consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Deva din data de 25 iunie 2012 pana pe 10 noiembrie 2015.
Dosarul a fost inaintat, spre solutionare, Judecatoriei Deva.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.