MUZICA de EXCEPTIE intr-un SPATIU de EXCEPTIE: BASTIONUL THERESIA din TIMISOARA. In aer liber!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.06.2017 08:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Muzeul Naţional al Banatului organizeaza in zilele de 24 şi 25 iunie 2017, la Bastionul Maria Theresia, intervalul orar 20.30-23.00, evenimentul muzical Sincretic Bastion 2021 - doua concerte in aer liber, in care muzica clasica va intalni rock-ul simfonic.

Evenimentul va debuta sambata, 24 iunie, ora 20.30, cu un concert de excepţie susţinut de Orchestra  Operei din Novi Sad.  
Alaturi de aceasta,  pe scena vor urca solişti de prestigiu in lirica operelor din Viena, Berlin, Seul  şi Timişoara, cu un repertoriu internaţional de mare popularitate.
Katarzyna Dondalska, Natalia Ushakova, Anda Luoise Bogza, Jegyung Yang, Aura Twarowska sau Jongming  Park sunt cateva din numele sonore care vor prezenta o gala de opera cu arii şi duete din creaţia  compozitorilor W.A. Mozart, G. Rossini, J. Strauss, G. Puccini, Ch. Gounod.

Duminica, 25 iunie, de la aceeaşi ora, evenimentul va culmina cu spectacolul extraordinar prezentat de  Pasarea Rock şi mezzosoprana Aura Twarowska, acompaniaţi de Orchestra Simfonica a Vojvodinei.
Ambele concerte se vor defaşura sub bagheta Maestrului Radu Pop, liantul celor doua seri muzicale.
Park sunt cateva din numele sonore care vor prezenta o gala de opera cu arii şi duete din creaţia compozitorilor W.A. Mozart, G. Rossini, J. Strauss, G. Puccini, Ch. Gounod.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.