N-ai loc de munca, esti tanar si stresat?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.01.2012 15:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş - FITT în colaborare cu S.C. Trancesation Network SRL deruleazã în perioada 2 februarie – 28 februarie 2012 proiectul “Program de consiliere şi terapie pentru tinerii pânã în 30/35 de ani fãrã loc de muncã sau/şi şomeri”la Casa Tineretului din Timişoara în fiecare marţi şi joi între orele 18 – 20.

Programul va fi susţinut de cãtre un grup de suport alcãtuit din psihologi, sociologi, antrenori, profesori calificaţi cu experienţã vastã în domeniu. Deasemenea, vor fi invitate persoane cheie din firmele mari de resurse umane din Timişoara, care vor oferi sfaturi pentru angajare.

Proiectul se adresează tinerilor fără loc de muncă sau/şi şomeri pânã în 30/35 de ani. Aceşti tineri pe lângă dificultatea găsirii unui loc de muncă se confruntă şi cu un grad scăzut al respectului de sine, astfel scopul acestui proiect este de a veni în întâmpinarea lor atât prin consiliere individualã sau/şi de grup, cât şi prin terapie cu sport.

Acest eveniment va conţine 8 şedinte iar în cadrul fiecãrei şedinte vor avea loc diferite activitãţi. Invitaţii vor prezenta câteva dintre metodele cele mai eficiente de relaxare, recreere, eliberare de stres, toate acestea fãrã implicaţii financiare.

Înscrierile se fac numai pe baza unui CV (menţionând ca datele vor rămâne confidenţiale) şi se vor trimite la adresa de e-mail trancesationtm@gmail.com până la data de 31.01.2012 ora 16.

Pentru mai multe informaţii puteti să contactaţi la telefon 0757.862.357 – Ildiko IOKAI sau 0769.060.486 – Adriana PEŞTEREANU.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.