Nici FRUNZA, nici OAIA. Si TIMISOARA are nevoie de un LOGO. Alege-l!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.06.2017 20:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Fundaţia Judeţeana pentru Tineret Timiş (FITT), cea care coordoneaza, in continuare, elaborarea dosarului de candidatura, a deschis apelul public pentru crearea logo-ului sub semnul caruia se va desfaşura campania pentru obţinerea titlului de Capitala Europeana a Tineretului in anul 2020.

Patru propuneri de LOGO au fost inscrise.
Autorii sunt Rareş BUGA, Alin COZARI, Alexandru LUNGU şi Florin MINZALA, iar azi s-a deschis votul publicului, pentru ca publicul va hotari caştigatorul.
Astfel ca pe pagina oficiala de Facebook a Timişoara – for European Youth Capital 2020 (@tm4EYC2020) oricine poate vota pentru oricare dintre cele 4 propuneri.
Numarul de reacţii (LIKE, WOW, LOVE şi HAHA) inregistrate de fiecare dintre cele 4 propuneri va reprezenta scorul final, reacţiile fiind egale ca valoare.
Propunerea care va inregistra cele mai multe reacţii pozitive, va fi considerata caştigatoare.
VOTUL SE INCHEIE in data de 14.06.2017, ora 23:29.

“Tema candidaturii Timişoarei este PARTICIPAREA TINERILOR! Aplicaţia iniţiala a fost scrisa de tineri, proiectele acestora sunt puse in lumina reflectoarelor şi, in aceeaşi cheie, ne-am dorit ca tot ei sa fie cei care realizeaza şi care aleg elementele de identitate vizuala a candidaturii oraşului nostru, pentru ca da, dorim sa aratam cat de creativi şi participativi sunt tinerii timişoreni!
Candidatura Timişoarei este un proiect curajos. Aceasta competiţie nu prestabileşte carei ţari a Consiliului Europei ii va reveni titlul in anul 2020. Competiţia nu se desfaşoara doar la nivel naţional. Romania nu are garantat acest titlul. Concursul se desfaşoara direct la nivel European! Mai mult de atat, miza este uriaşa: spre deosebire de alte competiţii europene, in anul respectiv, titlul de Capitala Europeana a Tineretului se acorda doar unui singur oraş!
Noi am reuşit deja sa ducem Timişoara in faza finala, unde au ramas doar 5 oraşe (celelalte 4 fiind din Austria, Franţa, Lituania şi Republica Moldova), urmand ca in luna noiembrie sa aflam rezultatul. Dar, pana atunci, ne aşteapta inca mult de munca, motiv pentru care, in urmatoarele saptamani planuim sa demaram un amplu proces de stimulare şi implicare a fiecarui ONG activ, fiecarui tanar neafiliat, a autoritaţilor publice şi a mediului privat in identificarea aportului fiecaruia in evenimentele ce vor avea loc nu doar in anul 2020, ci şi inainte, cu, pentru şi despre tineri!
Ne dorim mult sa reuşim aducerea acestui titlu in ţara! Suntem convinşi ca Timişoara, deja unul dintre cele 3 oraşe – Capitala Europeana a Culturii in anul 2021, daca reuşeşte sa fie şi Capitala tuturor Tinerilor din Europa in 2020, iţi va spori şi consolida notorietatea, cel puţin la nivel European!” - spun organizatorii.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.