Nici o CARAMIDA nu se mai poate misca in TIMISOARA fara arhitectii strategici Andreescu & Gaivoronschi...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.07.2017 09:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

City Bussiness Centre, cel mai modern ansamblu de birouri din Timişoara, deţinut şi administrat de NEPI, liderul investiţiilor imobiliare din Romania, lanseaza, pana la data de 5 septembrie 2017, o competiţie naţionala de proiecte pentru reamenajarea spaţiilor de recepţie ale cladirilor A şi B din cadrul complexului de birouri.

Marele premiu consta in 7.000 de euro, implementarea proiectului, precum şi o poziţie deschisa in cadrul biroului de arhitectura Andreescu & Gaivoronschi.
City Business Centre cauta cea mai creativa soluţie pentru cele doua spaţii, in concordanţa cu standardele de design care fac din complexul de birouri inima comunitaţii de afaceri din Timişoara.
Concursul de arhitectura şi design „Ideile bune nu stau pe hartie” se adreseaza tuturor studenţilor şi emergenţilor din domeniul arhitecturii şi al designului din Romania, care vor ca ideile lor sa prinda viaţa in cadrul celui mai modern ansamblu de birouri din Timişoara.

In cadrul competiţiei naţionale, tinerii creativi sunt invitaţi sa propuna, pana pe 5 septembrie, cele mai inovatoare idei pentru reamenajarea spaţiilor de recepţie pentru doua dintre cele cinci cladiri de birouri.
Participanţii pot afla toate detaliile accesand pagina de concurs pe www.business-centre.ro.

Centrul de business işi propune astfel sa improspateze imaginea celor doua holuri, pentru a completa armonios design-ul modern al complexului şi pentru a imbogaţi atmosfera intregului spaţiu.
Marele premiu consta in 7.000 de euro, un post deschis in cadrul companiei Andreescu & Gaivoronschi, biroul de arhitectura care a dezvoltat conceptul City Business Centre, şi implementarea ideii propuse, tinerii profesionişti avand astfel posibilitatea de a-şi imbogaţi portofoliul.
In perioada 5 – 15 septembrie 2017, juriul concursului va face o selecţie preliminara a finaliştilor, urmand ca marele caştigator sa fie anunţat pe data de 18 septembrie 2017.
Lucrarile pentru amenajarea spaţiilor vor incepe dupa aceasta data, pe baza proiectelor caştigatoare.

Pentru a intra in concurs, participanţii trebuie sa trimita propunerea de proiect pana la data de 5 septembrie 2017, insoţita de o scrisoare de intenţie in care sa detalieze motivele pentru care aceştia cred ca sunt potriviţi pentru proiectul City Business Centre şi cum pot sa ii dea valoare prin experienţa pe care o deţin, CV-ul alaturi de portofoliul de lucrari şi propunerile de design pentru recepţiile cladirilor A şi B din complexul City Business Centre.
Dosarul de inscriere trebuie trimis printr-un link de transfer la adresa de email la concurs@business-centre.ro.
Propunerea de design va trebui sa conţina sugestii de materiale noi pentru pereţii interiori şi ai portalului (portalelor) de acces, pentru un nou pupitru de recepţie (pult) şi pentru mobilierul zonei de aşteptare, adecvat pentru holul de primire al unui imobil de birouri de clasa A. Participanţii vor trebui sa reevalueze iluminarea artificiala a interiorului, pastrand ceea ce este practic şi adaugand elemente ce pot imbogaţi atmosfera interioara, alaturi de signalistica, in armonie cu intreaga propunere.
Mai mult, proiectele propuse trebuie sa integreze dispozitive sau soluţii tehnologice care sa ofere funcţionalitaţi suplimentare companiilor din City Business Centre.

Lucrarile vor fi evaluate de un juriu format din profesionişti in design şi arhitectura, reprezentanţi ai City Business Centre şi ai companiilor din complexul de birouri: Sorin Ciurariu - Arhitectul şef al oraşului Timişoara, Vlad Gaivoronschi - Arhitectul complexului City Business Centre, Claudia Icobescu – Building Administrator şi reprezentanţii a doua companii gazduite de City Business Centre, Werner Hauer – Manager Huawei şi Viorel Loth – Financial Officer, Toluna.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.