Nicolae Robu colectioneaza panglici electorale

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.12.2012 00:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În prezenţa primarului Nicolae Robu(se putea să rateze încă o panglică electorală?), a Olimpiei Moica, director AEM Timişoara, şi a directoarei grădiniţei, Lavinia Crişan, a avut loc inaugurarea ... reparaţiilor la Grădiniţa nr.11, după recentele lucrări de renovare, realizate în cadrul programului de „adopţie” demarat de Primăria Timişoara şi adresat companiilor, asociaţiilor, diferitelor organizaţii neguvernamentale, şcoli, care doresc să se implice în viaţa comunităţii.
Societatea AEM Timişoara a ales să se implice în această campanie a municipalităţii, preluând lucrările de reparaţii la Gradiniţa PP nr. 11 din Timişoara.
A fost reparată structura de rezistenţă a acoperişului (3500 mp), au fost schimbate ţiglele, a fost curăţat podul, prima dată după 30 de ani, s–a zugrăvit exterior întreg imobilul şi s–a refăcut sistemul de iluminat din curtea grădiniţei.
Conform declaraţiei directoarei Olimpia Moica, suma investiţă în această lucrare a fost de peste 2 miliarde lei vechi, însă contribuţia societăţii este mult mai mare, datorită faptului că, în prezent, cei peste 280 de copii se bucură de cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.