Nicolae Robu, de la Pastele Tantarilor la Pastele Cailor...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.05.2013 18:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Aveti probleme cu insectele? Sunteti terorizati de tantari? Primăria Municipiului Timişoara demarează, in cele din urma, lucrările de aplicare de tratamente la sol pentru combaterea muştelor şi ţânţarilor, începând cu data de ... 2 mai, pe spaţiile verzi aparţinând municipiului.
In acelasi timp, pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, Primaria face un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuare a curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort sau să anunţe prezenţa acestora la dispeceratul SC DERATON SRL, tel 0256/214778, sau la Primăria Municipiului Timişoara – Direcţia de Mediu, tel 0256/408366.
Desi mustele si tantarii au aparut de cateva zile, Primaria Timisoara s-a gandit ca timisorenii pot petrece un 1 Mai... si mai fericit dandu-si palme singuri...
Si asta nu pentru ca unii au votat cu USL, ci pentru a face fata asediului tantarilor, care au terorizat cel putin in ultimele doua seri Timisoara.
In plus, Primaria a anuntat ca va combate mustele si tantarii, atentie, pe spatiile verzi apartinand municipiului.
Ceea ce lasa sa se inteleaga ca nu se va apela la dezinsectie aeriana, care ar linisti insectele si ar avea efect rapid in toate ungherele municipiului Timisoara.
Altfel, daca se face o dezinsectie doar de la sol, este posibil ca o mare parte dintre timisoreni sa petreaca un Paste al Tantarilor...
Daca va intrebati ce-i aia Pastele Tantarilor, raspunsul este simplu.
Este un fel de Pastele Cailor, ziua in care o sa fie reales primar Nicolae Robu...

Pana atunci, USL si Nicolae Robu va ureaza un 1 Mai cu ferestrele inchise!... Cel putin.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.