Nicolae Robu i-a taiat macaroana cluburilor lui Traian Stoia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.08.2013 12:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Primarul Nicolae Robu transmite de la Mamaia, în urma unui sondaj realizat pe facebook, pe tema cluburilor, că va anula dispoziţia viceprimarului Traian Stoia de închidere a cluburilor din Timişoara.
Cluburile sancţionate cu închiderea, spune primarul Timişoarei, pot să-şi reia activitatea, sub angajamentul practicării unui volum sonor decent, care, pe de o parte, să asigure atmosfera specifică, iar pe de altă parte, să respecte prevederile legale raportat la zgomotul propagat în zonele dens locuite (cel care, de fapt, contează şi nicidecum cel din club!)...
Dispoziţiile vor face obiectul unui act oficial, pe care Nicolae Robu îl va emite joi, 15.08.2013, la revenirea în Timişoara, când, pentru rezolvarea şi a altor probleme ale oraşului şi pentru inspectarea tuturor şantierelor, primarul îşi va întrerupe concediul pentru o zi.
Nicolae Robu menţionează că situaţia creată nu înseamnă disensiune în USL Timiş, cum şi-ar dori unii, ci doar expresie a unor diferenţe de opinie şi de abordare a lucrurilor, fireşti între oameni diferiţi, mai ales atunci când ei au ideologii, mentalităţi, gusturi, vârste, etc. diferite.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.