Nicolae Robu: Intr-un final, am spus, totusi, DA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.03.2012 21:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Astăzi, 19.03.2012, Biroul Politic Central al PNL a aprobat, în unanimitate, candidatura subsemnatului la funcţia de Primar al municipiului Timişoara. Ţin să reamintesc că ideea acestei candidaturi nu mi-a aparţinut, ba mai mult, chiar am respins-o timp de aproape doi ani,explicând că nu intră în proiectul meu personal de devenire. Într-un final, am spus, totuşi, ”DA”. De ce? Din trei motive: (1) pentru că mi se revelă, prin sondaje şi prin experienţele personale de zi cu zi, că foarte mulţi timişoreni îşi pun în mine speranţele de mai bine; (2) pentru că mă simt capabil să satisfac aşteptările acestor timişoreni; (3) pentru că mă simt dator cu această candidatură faţă de colegii PNL-işti de Timiş care, în totalitate (chiar aşa!) m-au urmat în manifestarea mea ca preşedinte de filială şi împreună cu care, printr-o muncă enormă, am făcut o construcţie politică ce, lăsând modestia la o parte, ar putea fi considerată model pentru orice partid.

Dar, dacă comandamente de rang superior - eu nu le cunosc la ora actuală - cer ca eu să nu candidez, eu chiar n-am nicio problemă sau, în orice caz, n-am nicio problemă de ordin personal! Am suficiente alte orbite pe care pot evolua! Inclusiv pe aceea a trăirii mai dedicate pentru sine şi propria familie! Şi nici Timişoara cred că n-ar avea nicio problemă. În definitiv, dl. Ciuhandu nu-i un primar rău, să fim obiectivi. Atâta tot că e altfel decât aş fi eu. Eu aş promova pentru Timişoara - aşa cum am făcut-o pentru Politehnică, din postura de Rector - un model de evoluţie caracterizat prin viziune, nonconformism, imaginativitate, îndrăzneală, entuziasm şi impetuozitate - un model al proiectelor mari -, în timp ce dl. Ciuhandu vine - aşa cum a făcut şi în mandatele precedente -, cu modelul evoluţiei calme, orientată predominant pe proiecte mici - mici, dar de interes pentru cetăţeni, şi ele, trebuie să recunoaştem -. Iar timişorenii sunt împărţiţi, la ora actuală, aproximativ egal între cele două oferte, aşa cum o arată absolut toate sondajele!
Concluzie: astăzi, 19.03.2012, candidatura USL la Primăria Timişoarei revine ACD, mai exact PNL şi îl are ca titular pe subsemnatul, Nicolae Robu, susţinut de votul unanim al Biroului Politic Central al PNL.
Nicolae Robu
Senator PNL de Timiş
Preşedintele PNL Timiş

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.