Nicolae Robu: Proiectul lui Tariceanu, unul de o parsivenie rara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.09.2014 11:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Nicolae ROBU, co-presedinte ACL Timis, vicepresedinte PNL, primarul Timisoarei:

”Proiectul d-lui Calin Popescu-Tariceanu - agreat, desigur, de sefii sai din PSD: Victor Ponta, Ilie Sarbu etc.-, de noua suspendare a Presedintelui Romaniei Traian Basescu, de data aceasta printr-un referendum organizat simultan cu turul 1 al alegerilor prezidentiale este un demers de un ridicol  greu de depasit. Dar, mult mai grav decat atat, el este, in acelasi timp, unul de o parsivenie rara, menit, ca si amnistiile fiscale, ca si "ordonanta", ca atatea altele, sa altereze alegerile prezidentiale in favoarea lui Victor Ponta. Stiti foarte bine, d-le Tariceanu, ca cetatenii acestei tari nu trebuie sa-si voteze Presedintele, la 25 de ani de la Revolutie, in functie de cum se pozitioneaza el fata de Presedintele aflat la sfarsit de mandat, indiferent cum s-ar numi el! Ei trebuie sa aleaga in functie de calitatile intrinseci ale candidatilor, de viziunea, obiectivele si proiectele lor. De ce bruiati o astfel de alegere?
Chiar nu va dati seama ce imagine de primitivism va avea Romania in ochii lumii civilizate, dupa o asemenea noua "isprava"?
Nu va apasa, nici un pic, faptul ca ati stat, totusi, pe-acelasi scaun pe care-au stat Bratienii, I.G. Duca si ceilalti liberali ilustri, d-le Calin Popescu-Tariceanu?”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.