Nicolae Robu recunoaste: A fost NAIV sa creada in Victor Ponta si PSD

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.05.2014 12:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Mai bine mai tarziu, decat niciodata, ar spune, hatru, uica dintr-un sat uitat al Banatului.
Recenta catalogare a premierului Victor Ponta, care l-a botezat ca ”fascist” pe profesorul universitar şi scriitorul din Timişoara, Mircea Mihaieş, a starnit duhuri cu efecte secundare de care Victor Ponta habar n-are.
Este adevarat, este dificil sa şi citeşti, sa şi xeroxezi, in acelaşi timp.
Aşa cum era de aşteptat, in cele din urma, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi ca preşedinte al PNL Timiş, dar mai ales ca profesor universitar doctor inginer, a fost obligat sa se pronunţe cu privire la afirmaţiile lui Victor Ponta, care pana nu demult era coleg... de uniune.

Dai iata ce spune Nicolae Robu:
”Ca intelectual, profesor universitar si primar al municipiului Timisoara, consider total deplasata catalogarea drept fascist a concitadinului Mircea Mihaes, proeminent scriitor, critic literar si cadru universitar al Timisoarei, de catre Premierul Victor Ponta. Este ingrijorator ca Romania a ajuns, la 25 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, sa aiba un Prim Ministru - aspirant, in plus, la functia de Presedinte! - in stare sa procedeze astfel cu  cei cu alte optiuni ideologice si alte afinitati de persoane decat el. Aceasta noua devoalare de mentalitate si caracter pe care ne-o ofera dl. Victor Ponta ma face sa regret si mai mult ca in urma cu nu multa vreme am putut - ca om cu o cu totul alta axiologie, avand, la loc de frunte in setul de valori prezumtia de buna-credinta- fi atat de naiv incat sa cred in el si in partidul pe care il conduce, ba mai mult, sa-i indemn si pe altii sa faca la fel”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.