Nicolae Robu: Titu Bojin si Sorin Grindeanu? Niste mincinosi...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.04.2014 22:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Dupa ce a dansat vreo doi ani in aceeaşi hora USL-amista, iata ca primarul Timişoarei şi preşedintele PNL Timiş, prof.dr.ing. Nicolae Robu, in sfarşit, a observat ca in viaţa lui nu a mai auzit atatea neadevaruri cum sunt cele ale tandemului Titu Bojin - Sorin Grindeanu cand vine vorba de pretinsa susţinere de catre Guvernul Ponta a proiectelor Timişoarei.

Nicolae Robu:

”Abia astazi, 11.04.2014, am avut ocazia sa urmaresc declaraţiile conducerii PSD, tandemul Titu Bojin - Sorin Grindeanu, privind pretinsa susţinere de catre Guvernul Ponta a proiectelor Timişoarei.

Stimaţi timişoreni, in viaţa mea nu am mai auzit atatea neadevaruri, şi, atenţie, inca n-am intrat oficial in campanie! Pai, din spusele celor doi, Timişoara şi Timişul ar fi primit cei mai mulţi bani din intreaga ţara! Mai mult, dl. Titu Bojin vorbeşte despre proiectele Timişoarei şi ale oraşelor şi comunelor din judeţ, realizate din bani europeni caştigaţi de Primariile lor sau din venituri proprii, ca şi cum Guvernul Ponta şi Consiliul Judeţean, respectiv dansul, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, ar avea vreun merit pentru ele. Va spun eu cum stau lucrurile, stimaţi timişoreni:

1. Zero implicare, zero merit al acestor oameni şi al PSD vis-a-vis de TOATE proiectele pe care le-aţi vazut finalizate sau in lucru in Timişoara! TOATE acestea sunt realizate cu venituri proprii şi / sau fonduri europene, prin truda Primariei şi numai a Primariei!
2. Zero lei de la bugetul de stat al Romaniei - singurul gestionat de Guvern dupa propria voinţa -, pentru proiectele de interes major pentru Timişoara ce ţin direct de Guvern şi nu de Primarie sau de Consiliul Judeţean!

Sa le luam pe rand:
1. Centura de Sud: ZERO LEI
2. Centura de Vest: ZERO LEI
3. Racordul de la intrarea dinspre Arad la autostrada: ZERO LEI
4. Spitalul Regional: ZERO LEI
5. Gara de Nord: ZERO LEI

Şi, sa mai luam pe rand şi cateva obiective ale Timişoarei pentru care s-ar fi putut acorda fonduri europene 2007-2013 la redistribuire, la final de exerciţiu 2007-2013:
1. Liceul Lenau: ZERO LEI
2. Liceul Loga: ZERO LEI
3. Liceul Calderon: ZERO LEI
4. Spitalul de Copii: ZERO LEI

Daca lucrurile stau altfel de cum le prezint eu, ii rog pe Titu Bojin şi pe Sorin Grindeanu sa scrie in dreptul textului "ZERO LEI" afirmat de mine, sumele pe care pretind ei ca le-ar fi dat Guvernul Ponta.
Atenţie: sumele date, nu promisiunile de campanie, in care oricum NU CREDE NIMENI, fiind clar pentru oricine ca ele reprezinta pur şi simplu MINCIUNI, ca in toata istoria PSD!”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.