Nicolae Robu vrea ca tiganii sa plateasca impozite pe dintii de aur, galbeni, cocosei si ghiuluri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.01.2014 15:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Sub titlul ”Modernizarea ţiganilor”, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a postat pe facebook un scurt comentariu despre un reportaj pe care l-a vazut la un post naţional de televiziune.
Dupa ce recunoaşte ca nu a reuşit sa-i faca pe ţiganii din Timişoara sa-şi inlature turnuleţele şi elementele kitschoase de pe cladiri, Nicolae Robu vine cu o propunere... revoluţionara:

”In loc sa arate cati dinti din aur au, cati galbeni, cati cocosei, cate ghiuluri, ce masini, etc., etc., sa se laude prezentand in fotocopie adeverinta cu sumele platite ca taxe si impozite, marita proportional cu valoarea acestora”...

#Nicolae Robu:

”Tocmai am vazut pe un post national de televiziune un reportaj privind manifestarile epatatoare ale tiganilor. Se spunea, in reportaj -in opinia mea: pe buna dreptate- ca notiunile cele mai dragi tiganilor sunt cele de "mare" si "mult". Asta in timp ce in background, se auzea un cantec in care se spunea ca "tiganii s-au modernizat". Ei bine, dupa ce le-am cerut tiganilor sa arate ca "s-au modernizat" inlaturandu-si turnuletele si alte elemente kitschoase de pe cladiri -e adevarat, fara succes pana acum, dar eu inca astept ca cineva sa sparga ghiata!-, le fac acum propunerea ca in loc sa arate cati dinti din aur au, cati galbeni, cati cocosei, cate ghiuluri, ce masini, etc., etc., sa se laude prezentand in fotocopie adeverinta cu sumele platite ca taxe si impozite, marita proportional cu valoarea acestora. Eu le promit ca adeverinta in original le va fi eliberata cu maxima celeritate. Sper ca sunteti de acord cu mine ca asa ceva chiar ar fi o dovada de "modernizare"!”

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.