Nicolae Robu vrea un Guvern competent, corect si cinstit. Nu ca la Primaria Timisoara!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.11.2015 17:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Nicolae Robu, Co-Preşedinte PNL Timiş, Vicepreşedinte PNL, Primarul Timişoarei:

”Demisia Primului Ministru fiind un act pur politic, şi pronunţarea mea cu privire la ea va fi una politica, deci de pe poziţia de Preşedinte PNL Timiş şi Vicepreşedinte PNL la nivel naţional.
Eu n-am sa vorbesc, acum, despre dl. Ponta. Ceea ce ma preocupa pe mine este nu dl. Ponta, nu dl. Oprea, nu PSD, nu UNPR etc., ci Romania. Şi o spun raspicat: Romania are nevoie, poate mai mult ca oricand, de un Guvern competent, corect şi cinstit, de un Guvern in care cetaţenii Romaniei, inainte de oricine, sa aiba incredere, de un Guvern credibil, in acelaşi timp, pe plan internaţional. Traim vremuri complexe, la scara planetara, Romania este la sfarşit de exerciţiu financiar european 2007 – 2013 şi inceput de exerciţiu financiar european 2014 – 2020 –inceput oricum extrem de intarziat, graţie ”competenţei– şi de aceea avem obligaţia sa privim lucrurile cu maxima responsabilitate şi sa acţionam in consecinţa.
Un astfel de Guvern poate fi generat, in opinia mea, numai şi numai in urma unor alegeri anticipate. Trebuie sa incetam, o data, sa dam ţara pe mana unor majoritaţi parlamentare rezultate dupa voia celor mai lipsiţi de caracter politicieni -traseiştii- şi a tot felul de partiduţe fara niciun suport cetaţenesc sau care, in orice caz, nu pot invoca vreun suport cetaţenesc, cata vreme nu s-au prezentat niciodata singure in alegeri. Nu mi-ar placea ca PNL sa mai aiba astfel de parteneri!
Deci, oricat imi doresc ca PNL sa ajunga cat mai repede sa guverneze Romania -şi, evident, imi doresc foarte mult!-, optez pentru alegeri anticipate, increzator ca romanii sunt lamuriţi şi cu PSD şi cu alţii şi vor o guvernare liberala, o guvernare de dreapta, onesta şi competenta!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.