Nimic extraordinar la Consiliul Judetean Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.07.2014 12:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 23 iulie 2014, ora 10, in Sala consiliului din Palatul Administrativ.
Pe ordinea de zi figureaza proiectele de hotarare:
1. Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii unei constructii din domeniul public in domeniul privat al Judetului Timis  in vederea demolarii.
2. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in administrare la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis a unui spatiu proprietate a Judetului Timis situat in municipiul Lugoj, str. Timisorii, nr. 27-33.
3. Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii prin licitatie publica a unor spatii din Palatul Administrativ.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii de catre Directia de Prestari Servicii Timis a imobilului situat in orasul Sannicolau Mare, strada Timisorii, nr. 6A.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea executarii unor lucrari de modernizare a liniei electrice din incinta Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Constantin Paunescu” Recas.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinta gratuita Liceului Teoretic “Vlad Tepes” din Timisoara a unor spatii situate in cladirea Centrului Solar pentru Educatie Incluziva “Constantin Pufan” Timisoara.
7. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
8. Proiect de hotarare pentru aprobarea neexercitarii dreptului de preemtiune din partea Judetului Timis la intentiile de instrainare a unor imobile cu alta destinatie decat cea de locuinte.
9. Proiect de hotarare pentru aprobarea procedurilor si criteriilor de evaluare a cererilor pentru repartizarea unor sume in vederea sustinerii programelor de dezvoltare locala.
10. Proiect de hotarare privind instituirea titlului de “Cetatean de onoare al  Judetului Timis”.
11. Proiect de hotarare privind propunerea de completare a anexei la Hotararea Consiliului Judetean Timis nr. 221/2013 privind aprobarea taxelor judetene pentru anul fiscal 2014.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetelor sectiunii de functionare si a sectiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al Judetului Timis pe trimestrul II 2014.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea numirii reprezentantului Judetului Timis in conducerea Asociatiei “ACS Poli Timisoara”.
14. Intrebari, interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.