Niste sirieni se tot chinuie sa ajunga in Spatiul Schengen. Si noi!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.12.2013 17:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera timiseni au depistat azi noapte, un grup de migranti format din trei persoane, care intentiona sa treaca ilegal frontiera, pe jos, spre Ungaria.

In data de 12.12.2013, in jurul orei 23.50, lucratorii nostri din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare au depistat, in zona de competenta, un grup de migranti format din trei persoane de sex masculin, care se deplasa pe jos spre frontiera cu Ungaria.
Persoanele depistate nu aveau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba romana, motiv pentru care politistii de frontiera au procedat la conducerea acestora la sediul Sectorului Politiei de Frontiera, in vederea clarificarii situatiei.
Astfel, s-a stabilit ca persoanele depistate sunt cetateni sirieni, cu varste cuprinse intre 27 si 35 de  ani, care intentionau sa treaca ilegal frontiera in Ungaria.
In cadrul primelor cercetari persoanele in cauza au declarat ca nu aveau viza pentru Spatiul Schengen si de aceea au recurs la aceasta metoda.
Barbatii au mai declarat ca s-au deplasat cu autoturisme de ocazie pana in localitatea Cenad, de unde si-au continuat calatoria pe jos, peste camp, pana in momentul in care au fost depistati de patrula Politiei de Frontiera. La verificari s-a constatat ca migrantii au mai incercat sa iasa ilegal din Romania in data de 28 noiembrie 2013, prin zona de responsabilitate a Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac – ITPF Oradea.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.