Niste sirieni tot incearca sa fuga din Romania

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.05.2013 12:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Cenad au depistat, ascunşi într-un autovehicul 4 cetăţeni sirieni care intenţionau să iasă ilegal din România pentru a ajunge în Germania.
Trei dintre persoanele depistate au mai fost descoperite saptamana trecuta in tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat a Romaniei.
Ieri noapte, în jurul orei 02.03, la P.T.F. Cenad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Răzvan M., în vârstă de 27 ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria.
Acesta mai avea ataşată şi o remorcă tip platformă, pe care se afla încarcat un alt microbuz.
S-a efectuat un control amănunţit asupra vehiculului aflat pe platformă, iar în interiorul acestuia au fost descoperite ascunse 4 persoane care doreau să iasă astfel din ţară.
Din verificări, a rezultat că cei în cauză sunt cetăţeni sirieni cu vârste cuprinse între 23 şi 58 ani şi au declarat că au recurs la această metodă, deoarece nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen şi intenţionau să se deplaseze în Germania.
De asemenea, s-a mai constatat ca trei dintre persoanele ascunse au mai încercat să iasă ilegal din România şi în noaptea zilei de 06-07.05.2013, fiind reţinuţi atunci de catre politistii de frontiera din cadrul SPF Sannicolau Mare.
Totodata, in cadrul primelor cercetări, şoferul mijlocului de transport a declarat că nu avea cunoştinţă despre modul cum s-au urcat cei în cauza în vehicul.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.