NO, uite tu cum rade CLUJ de TIMISOARA!... Caravana PRODUS de CLUJ vine cu TRADITII, VALORI LOCALE, DISTRACTIE si VOIE BUNA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.07.2017 11:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pe langa destinaţiile deja obişnuite unde caravana ”Produs de Cluj” poposeşte an de an, 2017 a adaugat doua noi locaţii unde tradiţiile şi valorile locale se imbina cu distracţia şi voia buna, Sibiu şi Timişoara.

Astfel, dupa succesul de care s-a bucurat targul ”Produs de Cluj” la finele saptamanii trecute, la Sibiu, urmeaza randul Timişoarei, sa ia parte in perioada 14-16 iulie 2017, in parcarea complexului comercial Shopping City Timişoara, la evenimentele special organizate cu acest prilej.

”In contextul in care prezenţa noastra in Timişoara, viitoare capitala europeana a culturii, este o premiera, putem afirma cu toata convingerea ca suntem mai mult decat pregatiţi sa facem faţa unui public exigent atat prin calitatea exponatelor cat şi prin unicitatea spectacolelor şi organizarea impecabila. Ne dorim sa aratam timişorenilor, şi nu numai, valorile atemporale şi inestimabile ale Romaniei, aducand toate cele bune de la Cluj”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Targul Produs de Cluj la Timişoara va reuni circa 60 de expozanţi, mici fermieri producatori de uleiuri presate la rece, slanina, carnaţi, caş şi branza de oaie, dulceţuri, sucuri, prajituri şi ciocolata, preparate ca la mama acasa, dar şi articole de artizanat realizate de meşterii populari clujeni şi de invitaţii speciali din Timiş.
Astfel, vizitatorii vor avea la dispoziţie costume populare din intreaga zona etnofolclorica a Transilvaniei, bijuterii realizate manual, produse din lavanda, dar şi obiecte decorative sculptate in lemn.
Caravana ”Produs de Cluj” mai aduce la Timişoara gandurile şi trairile bunilor şi strabunilor noştri, dar şi cele ale contemporanilor, povestite de voci de aur şi acompaniate de cei mai buni ceteraşi de la Cluj.
Pentru cei mici sunt pregatie evenimente dedicate, respectiv un atelier de sculptura in fructe şi legume, un spectacol de magie, precum şi cel mai frumos parc de distracţii din Transilvania.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.