Noapte alba cu imbibatie alcoolica

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.06.2012 09:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În noaptea de 23/24.06.2012, poliţiştii au depistat mai mulţi conducători auto care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice la volan. 

P. Emanuel, de 22 de ani, a fost depistat strada P-ta Huniade, din Timişoara, în jurul orei 01.00, conducând un autoturism deşi se afla sub inluenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest acesta a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate în baza de date s-a mai stabilit că şoferul nu mai avea dreptul de a se afla la volanul vreunui autoturism deoarece avea permisul conducere suspendat.
În jurul orei 02.45, poliţiştii de la Buziaş au oprit pentru control pe strada Principală, din oraş, un autovehiculul condus de S. MIHAI, de 22 de ani, din Timişoara. Pentru că emana un puternic miros de alcool şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Recordul din noaptea trecută îl deţine I. D. I. George, de 23 de ani, din Orşova, judeţul Mehedinţi, care conducea un autoturism pe strada Pestalozzi deşi avea o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Spre dimineaţă, în jurul orei 05.00, la doar jumătate de oră diferenţă poliţiştii de la Gătaia au depistat doi conducători auto care se aflau la volan deşi erau sub influenţa alcoolului. Primul depistat a fost B. O. Claudiu, de 30 de ani, din Gătaia, care avea o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în jurul orei 05.30, C. Ciprian, de 36 de ani, din Birda, a fost depistat între localităţile Mănăstire şi Sângeorge conducând cu o alcoolemie de 0,64 ml alcool pur în aerul expirat.
Toţi şoferii depistaţi băuţi la volan au fost conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiindu-le întocmite dosare penale pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.